Radu Leca va poate oferi un amestec unic de experienta in domeniul marketingului, managementului, web designului, SEO si psihologiei online. Cu multi ani de experienta in spate, intr-o permanenta ascensiune, am obtinut rezultate remarcabile in ceea ce priveste prezenta site-urilor noi create de mine in prima pagina www.google.ro in diverse domenii.

Serviciile mele sunt exclusiviste. Ele au fost special gandite pentru a domina orice tip de concurenta. Daca esti la inceput de drum, in spatiul online, EU sunt alegerea PERFECTA. IMPREUNA provocam banii si gestionam SUCCESUL!

In urma unei atente analize a brandului dumneavoastra va pot recomanda strategii si tactici de afirmare/\reafirmare, in mediul online – urmand sa concepem impreuna,(in sistemul „eu propun dvs decideti”) un design pentru site, o prezentare a afacerii si alegerea de cuvinte cheie. Pentru obtinerea unor rezultate pozitive optimizarea partii tehnice cat si a textelor ce vor fi publicate in site-ul dvs pentru a raspunde la cuvintele cheie trebuie facuta inca de la inceput. Materialele ce vor fi prezentate in site (texte, fotografii, filme si alte materiale) vor fi furnizate de dumneavoastra sau pot fi alese de catre mine, dar urcate in site doar dupa acordul; dvs. De asemenea pentru mentinerea rezultatelor voi fructifica oportunitatile gratuite de plasare de link-uri in marile directoare sau in site-urile vizate de dumneavoastra, dar va pot furniza tactici care necesita un buget de media, cum ar fi plasarea de link-uri sponsorizate sau achizitionarea de reclame prin cuvinte cheie, decizia de angajare a acestor plati va apartine exclusiv. Dupa furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru site, ma angajez ca in termen de 5 zile sa va prezint structura siteului, ulterior urmand completarea cu informatii a acestuia. Dupa finalizarea siteului va urma consultanta business si recomandari SEO pentru o perioada de minim 30 de zile.

Costurile sunt:

1. Cost de aducere pe prima pagina google.ro a oricarui tip de website este negociabil – durata 60 de zile.

2. Cost de sustinere pe prima pagina google.ro negociabil euro/luna

3. Cost pentru analiza si structura site-ului

In speranta unei bune colaborari Cu stima / Mit freundlichen Grüßen / With best regards Leca tel: (+40.)741.101.881 email: leca@deleca.ro – Consultanta business exclusiv pentru mediul online. deleca.ro

Persoana Fizica Autorizata LECA RADU, BUCURESTI F40/770/2012, CUI 29843622 Contul nr. RO79PIRB4214735015001000, PIRAEUS BANK OFERTA PFA